Reduceri pentru toate buzunarele!

Bijuterii Argint

Bijuterii argint ieftine sau la cele mai bune preturi pe care le puteti gasi in mediul online din Romania, aici incercam sa facem o prezentare a magazinelor care vin cu oferte si reduceri bijuterii argint pentru toate varstele si pe toate gusturile . Citeste aici oferta de bijuterii argint ieftine si alege bijuteria potrivita pentru tine si obtine un plus de eleganta si incredere in tine.

Argintul a fost utilizat inca din cele mai vechi timpuri pentru obtinerea diferitelor obiecte necesare. Argintul a fost folosit si ca moneda de schimb. Principala lui utilizare este in obtinerea de bijuterii argint: cercei din argint, inele din argint, coliere din argint, pandantive, brose si alte accesorii necesare.

Argintul utilizat in stare pura este putin moale pentru a se putea obtine bijuterii din argint rezistente. De obicei argintul este amestecat cu diverse metale pentru durabilitate. De aici si denumirea de argint 925 sau argint 92.5.

Bijuterii Argint – Intretinere si Depozitare

Cel mai utilizat metal pentru a mari rezistenta argintului este cuprul.

O problema a cuprului amestecat cu argintul este tedinta de schimba culoarea la bijuterii din argint in contact cu unele substante din apa sau aer. Utilizate tot timpul bijuteriile din argint obtin in timp o stralucire stearsa. Bijuteriile din argint pot fi utilizate asa fara culoare sau pot fi curatete cu diferite substante pentru bijuterii argint pentru obtinerea stralucirii si aspectului initial.

Argintul poate fi tinut in sacusori speciali pentru bijuterii argint. Bijuteriile din argint trebuiesc tinute in locuri reci, adapostite de contactul direct cu soarele sau cu umezeala. Intretinerea bijuteriilor din argint se face cu un prosop din bumbac pentru a se impiedica zgarierea acestuia. Daca bijuteria din argint nu cuprinde si alte elemente aceasta poate fi scufundata in totalitate intr-o substanta speciala pentru bijuterii argint.

Un procedeu recent impotriva pierderii culorii bijuteriilor din argint este placarea acestora cu nichel sau cu rodiu. In acest fel stralucirea bijuteriilor din argint se poate pastra mai mult timp. Prin placarea bijuteriilor din argint cu nichel se obtine o culoarea mai deschisa a argintului. Unele bijuterii din argint sunt oxidate anumit pentru a capata efectul de metal antichizat. Deci unele bijuterii din argint de acest fel devin tot mai cautate in fiecare zi.

Bijuterii Argint Ieftine

101982 Bijuterii Argint

Acest magazin online de bijuterii argint va intampina cu reduceri masive pentru o gama variata de pandative, lanturi, cercei din argint dar si alte tipuri de bijuterii.

Pe langa aceste reduceri pentru bujuteriile din argint obtineti o reducere destul de consistenta pentru oricare dintre aceste bijuterii argint ieftine cumparate daca pretul total al comenzii depaseste doua sute de lei.

In fiecare zi acest magazin adauga noi modele de bijuterii cu pietre semiprestioasd sau bijuterii de argint placate cu aur in dorinta de a satisface si gusturile celor mai complicati si mai pretentiosi clienti.

Reduceri Bijuterii Argint

125622 Bijuterii Argint

Oferte si reduceri bijuterii argint pentru toate gusturile, un magazin care va intampina si vine in ajutorul votru cu reduceri masive in categoria bijuterii din argint iar aici veti gasi pe langa o colectie impresionanta de coliere, bratari, coliere, butoni, bijuterii pentru mireasa si alte accesorii pentru bijuterii din argint.

Magazinul online de bijuterii de mai sus comercializeaza si cutii speciale pentru a depozita bijuteriile din argint pe care le aveti deja, idei de cadouri pentru femei sub forma de diverse coliere cu pietre pretioase, bijuterii care au montate pe ele cristale Swarovsky si multe alte piese care impresioneaza prin sclipirea si frumusetea lor.

Copyright ofertereduceri.info © 2013

Design Icons and SEO by 2parale.net.