Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On GooglePlus
Get Adobe Flash player
Categorii

reduceri cosmetice

reduceri articole copii

rochii femei

Creeaza-ti propriul magazin online, incearca gratis 15 zile

Bijuterii Argint

Bijuterii argint la cele mai bune preturi. Vezi acum oferta noastra la bijuterii argint ieftine si alege bijuteria preferata. Reduceri bijuterii si promotii. Beneficiezi de reduceri daca accesezi acum siteul nostru.

Bijuterii Argint Ieftine

 Bijuterii Argint

Argintul a fost utilizat inca din cele mai vechi timpuri pentru obtinerea diferitelor obiecte necesare. Argintul a fost folosit si ca moneda de schimb. Principala lui utilizare este in obtinerea de bijuterii argint: cercei din argint, inele din argint, coliere din argint, pandantive, brose si alte accesorii necesare. Argintul utilizat in stare pura este putin moale pentru a se putea obtine bijuterii din argint rezistente.

De obicei argintul este amestecat cu diverse metale pentru durabilitate. De aici si denumirea de argint 925 sau argint 92.5. Cel mai utilizat metal pentru a mari rezistenta argintului este cuprul. O problema a cuprului amestecat cu argintul este tedinta de schimba culoarea la bijuterii din argint in contact cu unele substante din apa sau aer.

Utilizate tot timpul bijuteriile din argint obtin in timp o stralucire stearsa. Bijuteriile din argint pot fi utilizate asa fara culoare sau pot fi curatete cu diferite substante pentru bijuterii argint pentru obtinerea stralucirii si aspectului initial. Argintul poate fi tinut in sacusori speciali pentru bijuterii argint. Bijuteriile din argint trebuiesc tinute in locuri reci, adapostite de contactul direct cu soarele.

Intretinerea bijuteriilor din argint se face cu un prosop din bumbac pentru a se impiedica zgarierea acestuia. Daca bijuteria din argint nu cuprinde si alte elemente aceasta poate fi scufundata in totalitate intr-o substanta speciala pentru bijuterii argint.

Bijuterii Din Argint Pentru Mireasa

102786 Bijuterii Argint

Un procedeu recent impotriva pierderii culorii pentru bijuterii argint este placarea acestora cu nichel sau cu rodiu. In acest fel stralucirea bijuteriilor din argint se poate pastra mai mult timp. Prin placarea bijuteriilor din argint cu nichel se obtine o culoarea mai deschisa a argintului. Unele bijuterii din argint sunt oxidate anumit pentru a capata efectul de metal antichizat. Deci unele bijuterii din argint de acest fel devin tot mai cautate in fiecare zi. Foarte cautate sunt si unele bijuterii din argint pentru mireasa. Accesati categoria bijuterii mireasa si cumparati cadoul potrivit pentru viitoarea sotie!

3 Responses to Bijuterii Argint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>